WE ARE NOT DEAD YET!

 12. únor 2019  Redakce e-Polis   komentáře

Ačkoliv to možná v posledních dnech, týdnech, či dokonce měsících vypadalo, že jste o nás přišli, opak je pravdou. Zatímco se stránka odebrala k zimnímu spánku již v srpnu, my jsme v mezidobí nelenili, přeskupili jsme řady a vracíme se zpět v plné síle!

zdroj: https://wearenotdeadyet.co.uk/store/, edit: e-Polis.czzdroj: https://wearenotdeadyet.co.uk/store/, edit: e-Polis.cz

Ahoj všichni fanoušci a příznivci e-polisu!

Co je tedy nového?

V průběhu výše zmíněné hibernace se "aktualizovalo" personální složení vedení e-polisu. Šéfredaktorem se stal Michal Himmer, jeho zástupkyní Anežka Česalová. Další změny ve složení redakce můžete očekávat v následujících týdnech. Pokud by Vám naše "personální zemětřesení" nedalo spát, změny můžete sledovat na našich webových stránkách: http://www.e-polis.cz/. Na webových stránkách můžete zároveň sledovat nově přidané články, budoucí ankety atd. Jsou-li pro Vás webovky technologickým ekvivalentem pazourku, sledujte nás na našich FB stránkách: https://www.facebook.com/e-Poliscz-124780750940893/ nebo na twitteru: https://twitter.com/e_Polis.

Pokud jste došli až sem, tak Vám gratulujeme a jako dárek máte jedinečnou možnost stát se součástí e-polisu. Jak na to?

Krok 1: zamyslete se, zda rádi píšete články, příspěvky na FB nebo twitter, komentáře atd., které se týkají společenských věd => pokud je vaše odpověď ANO, NEJSPÍŠ ANO nebo NEVÍM, ALE CHCI TO ZKUSIT, pokračujte ke kroku 2

Krok 2: najít si mail šéfredaktora/jeho zástupkyně nebo FB stránky e-polisu a napsat mail/zprávu => obsahem zprávy by měla být oblast/oblasti Vašeho zájmu a zároveň způsob, jakým byste rádi přispěli (pravidelné/nahodilé psaní článků, pravidelné/nahodilé příspěvky na twitter atd.)

Krok 3: čekat na odpověď.

To je od nás zatím vše. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, návrhy či připomínky, neváhejte se na nás obrátit. Kontakt naleznete dole v sekci "Redakce".

Děkujeme za přízeň.

Váš e-polis

Jak citovat tento text?

e-Polis, Redakce. WE ARE NOT DEAD YET! [online]. E-polis.cz, 12. únor 2019. [cit. 2024-03-19]. Dostupné z WWW: <http://www.e-polis.cz/clanek/we-are-not-dead-yet.html>. ISSN 1801-1438.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 3 hvězdiček / Hodnoceno: 4x


Přidat komentář

Vložit komentář