Týden s prezidentskými kandidáty

 1. prosinec 2017  Ester Kurzyszová  komentáře

Na Fakultě filozofické Západočeské univerzity v Plzni odehrála Debata prezidentských kandidátů. Té se zúčastnili všichni pozvaní hosté s výjimkou současného prezidenta Miloše Zemana. O organizaci se zasloužil Akademický spolek studentů politických věd.

zdroj Akademický spolek studentů politických vědzdroj Akademický spolek studentů politických věd

 

Dne 28. 11. 2017 se v prostorách auly na Fakultě filozofické Západočeské univerzity v Plzni odehrála Debata prezidentských kandidátů. Té se zúčastnili všichni pozvaní hosté s výjimkou současného prezidenta Miloše Zemana.
Debata byla opravdu věcná a přinesla posluchačům rozmanité informace, názory a poznatky. Především si však díky trefným otázkám pokládaným ze strany moderátora pana doc. PhDr. Přemysla Rosůlka, PhD. mohli diváci odnést ucelenější názor a možná i rozhodnutí, komu v lednu přidělí svůj občanský hlas.
V souvislosti s touto debatou jsme se rozhodli uspořádat na stránkách společenskovědního časopisu e-polis událost s názvem "Týden s prezidentskými kandidáty". Od pondělí 4. 12. 2017 si budete moci každý den  přečíst medailonek jednoho z kandidátů. Dozvíte se, jak se staví k otázkám vnitřní i zahraniční politiky státu, roli prezidenta i například k postoji ke kontaktní kampani či zahraničních cestám.
Proto doporučujeme sledovat e-polis každý den, ať vám neuteče ani jeden!
Vaše redakce e-polis

Debata byla opravdu věcná a přinesla posluchačům rozmanité informace, názory a poznatky. Především si však díky trefným otázkám pokládaným ze strany moderátora pana doc. PhDr. Přemysla Rosůlka, PhD. mohli diváci odnést ucelenější názor a možná i rozhodnutí, komu v lednu přidělí svůj občanský hlas. V souvislosti s touto debatou jsme se rozhodli uspořádat na stránkách společenskovědního časopisu e-polis událost s názvem "Týden s prezidentskými kandidáty". Od pondělí 4. 12. 2017 si budete moci každý den  přečíst medailonek jednoho z kandidátů. Dozvíte se, jak se staví k otázkám vnitřní i zahraniční politiky státu, roli prezidenta i například k postoji ke kontaktní kampani či zahraničních cestám.Proto doporučujeme sledovat e-polis každý den, ať vám neuteče ani jeden!


Vaše redakce e-polis

Jak citovat tento text?

Kurzyszová, Ester. Týden s prezidentskými kandidáty [online]. E-polis.cz, 1. prosinec 2017. [cit. 2024-03-19]. Dostupné z WWW: <http://www.e-polis.cz/clanek/tyden-s-prezidentskymi-kandidaty.html>. ISSN 1801-1438.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 5 hvězdiček / Hodnoceno: 1x


Přidat komentář

Vložit komentář