Vítání prváků na ZČU

 4. říjen 2010  Josef Holík   komentáře

První středa podzimního semestru se pro řadu studentů stala dnem, kdy byl spuštěn jedinečný projekt „Vítání prváků na ZČU“. Cílem premiérového ročníku bylo nejen seznámení se se staršími studenty, ale také možnost aktivně se zapojit již od začátku studia do jedné z mnoha studentských organizací na naší univerzitě.

Vítání prváků na ZČUVítání prváků na ZČU

První středa podzimního semestru se pro řadu studentů stala dnem, kdy byl spuštěn jedinečný projekt „Vítání prváků na ZČU“.  Cílem premiérového ročníku bylo nejen seznámení se se staršími studenty, ale také možnost aktivně se zapojit již od začátku studia do jedné z mnoha studentských organizací na naší univerzitě. Právě proto organizátor vymezil studenstkým spolkům a organizacím prostor v restauraci Alfa, kde měla každá organizace možnost představit své působení na ZČU, ale i mimo ni. Na takové akci samozřejmě nesměla chybět ani plzeňská AS CPSSU, která zde měla svůj informační stánek, u něhož zájemci mohli rozmlouvat s členy AS CPSSU v Plzni a dozvědět se o činnosti, uskutečněných projektech, ale především o možnostech, jak se angažovat v budoucí činnosti tohoto spolku.

AS CPSSU měla navíc tu výsadu jako první vystoupit před publikem se svou prezentací, a tak oslovit nejen ty nejaktivnější zájemce, obcházející se zájmem stánky studentských organizací, ale i přísedící, kterých bylo na akci nemálo.

Celou akci hodnotím velmi pozitivně a doufám, že se členové AS CPSSU v Plzni budou moci i v budoucnu podobných činností účastnit. A to nejen kvůli tomu, že taková seznámení pomáhají studentským spolkům upozornit na svou existenci, ale především z toho důvodu, že přispívají našim mladším spolužákům rychleji se zorientovat ve „zdejších vodách“ a zjistit, kde se mohou uplatnit a jak mohou efektivně zužitkovat volný čas.

Jak citovat tento text?

Holík, Josef. Vítání prváků na ZČU [online]. E-polis.cz, 4. říjen 2010. [cit. 2024-04-18]. Dostupné z WWW: <http://www.e-polis.cz/clanek/vitani-prvaku-na-zcu.html>. ISSN 1801-1438.

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 2.1 hvězdiček / Hodnoceno: 10x


Přidat komentář

Vložit komentář

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!