Monitoring evropské legislativy 2008–2009

 6. srpen 2009  Administrator   komentáře

Kniha je čtvrtým svazkem v českém prostředí ojedinělého projektu Mo­ni­toring evropské legislativy, zahájeného po našem vstupu do EU z inicia­tivy europoslance Hynka Fajmona. Autoři, analytici Centra pro studium demokracie a kultury, zevrubně referují nejen o vývoji všech relevantních politik Evropské unie, ale také o genezi širších problémů souvisejících se samotným procesem evropské integrace.

Monitoring evropské legislativy 2008–2009Monitoring evropské legislativy 2008–2009

Autoři: Krutílek Ondřej, Kuchyňková Petra, Frízlová Iveta

Vydavatel: CDK, 2009

Kniha je čtvrtým svazkem v českém prostředí ojedinělého projektu Mo­ni­toring evropské legislativy, zahájeného po našem vstupu do EU z inicia­tivy europoslance Hynka Fajmona. Autoři, analytici Centra pro studium demokracie a kultury, zevrubně referují nejen o vývoji všech relevantních politik Evropské unie, ale také o genezi širších problémů souvisejících se samotným procesem evropské integrace. Stejně jako v předchozích letech nashromáždili řadu cenných a české veřejnosti ne vždy dostupných dat a „přeložili" je do srozumitelného jazyka - s důrazem na postavení České republiky v rámci EU. Publikace je pro přehlednost doplněna věcným i jmenným rejstříkem, podrobným obsahem a slovníčkem. Je určena nejen studentům, akademikům a všem, kteří se s problematikou EU dostávají do každodenního kontaktu, ale poslouží komukoli s hlubším zájmem o vývoj evropského projektu.

Jak citovat tento text?

, Administrator. Monitoring evropské legislativy 2008–2009 [online]. E-polis.cz, 6. srpen 2009. [cit. 2024-03-29]. Dostupné z WWW: <http://www.e-polis.cz/clanek/monitoring-evropske-legislativy-2008-2009.html>. ISSN 1801-1438.

Autor Administrator

Autor:

Administrátor webu.


[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 5 hvězdiček / Hodnoceno: 1x


Přidat komentář

Vložit komentář

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!